Samsung bőrben is debütált a Renault új SUV-kupéja

Samsung emblémával is látható már a Renault új szabadidő-autója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Arkana néven már láthattunk egy szériaközeli tanulmányt a Renault-tól, amely megmutatta, hogyan képzelik el a saját kupéformájú szabadidő-autójukat. Most megmutatták Samsung emblémával és némi módosítással.


Tavaly mutatta be a Renault az Arkana névre keresztelt tanulmányautóját, amely a legújabb szabadidő-autójuk előfutára. A SUV-kupétól elsősorban az orosz piacon várnak nagy sikert, de természetesen nem csak kizárólag ott tervezik forgalmazni. Erről árulkodik az is, hogy a most Samsung emblémával is megmutatták.

A Szöuli Autókiállításon láthatta először a nagyközönség a Samsung XM3 Inspire modellt, ami tényleg szinte ugyanaz, mint az Arkana. Ugyanakkor még mindig nem a szériaváltozat, hiszen azt 2020 első felében fogják bemutatni, legalábbis a dél-koreai piacon. Az Arkanahoz képest egyébként tényleg csak nagyon apró eltérések láthatók a Samsungon. Ezek a narancsszínű, alig észrevehető díszbetétek az első lökhárítóban, a küszöbökön és hátul. És itt van a legnagyobb eltérés, mert a lökhárító és benne a diffúzor hatású betét más kialakítású. Még a 19 colos könnyűfém keréktárcsák is nagyon hasonlóak, bár a Samsungon kicsit sötétebbek is.
Hirdetés

Az utastérről nem közöltek képet, ám valószínűleg ugyanez a helyzet, és az Arkanatól örökölt mindent. Az XM3-at avagy az Arkanát az előzetes tervek alapján Dél-Koreában, a busani gyárban készítik majd, és fontos szerepet játszhat a vállalatcsoport azon célkitűzésében, hogy 2020-re elérjék az évi ötmillió eladott autót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?