Skodákkal bővíti flottáját a GreenGo – cél a hatótávnövelés

Májustól már használhatók az új, nagyobb hatótávú elektromos Skoda Citigók is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Skoda Citigo-e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Mivel a felhasználók hosszabb utakra is egyre szívesebben indulnak e-carsharinggel, egyre fontosabb szempont a hatótáv, ezért a Skodák. Az új autók májustól érhetők el.

Nem csak mennyiségi a bővülés, a flotta összetétele is színesedik: az eddigi VW e-up!-ok mellett Skoda Citigo-e iV-kel újít májustól az e-carsharing szolgáltató. A városi kisautók az e-up!-okhoz nagyon hasonló konfigurációval, de dupla akkora hatótávval rendelkeznek, ugyanis egyre többen veszik igénybe a GreenGót hosszabb, városon kívüli, akár több napos vidéki utakra. Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője elmondta: „Bár továbbra is a fenntartható városi közlekedés a GreenGo legfőbb célja, de az elmúlt időszakban egyre többen választanak a hétvégi kiránduláshoz, vidéki kiruccanáshoz is zöld megoldást. Mi pedig szeretnénk, ha ezt azok is kényelmesen tehetnék meg, akik egy kicsit messzebbre merészkednek, így olyan, a meglévő flottánk autóihoz hasonló felszereltségű és kompaktságú e-autókkal bővítünk, amikkel az eddiginél többet, dupla annyit utazhatnak egy töltéssel”
Hirdetés
A bővítés során 18 Citigo e iV-t Budapesten, 12-t pedig Prágában állítanak be a forgalomba, amiket az e-Up-okkal megegyező percdíjon-, és a bevezető időszakban azonos napidíjon is bérelhetnek a greengózók. A bevezetés fokozatos lesz, május elején 3 elektromos Skoda áll Budapesten szolgálatba, a következő időszakban pedig szépen, sorban jönnek majd a többiek. Michaletzky Bálint kihangsúlyozta, hogy ezzel még nincs vége a felhasználóbarát hozzáállásnak, a GreenGo továbbra is figyeli és beépíti a terveibe a felhasználók visszajelzéseit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?