Sok finomságot és tiszta hátsó hajtást ígér a BMW M3 Pure

2020-ban érkezhet az új BMW M3 - kétféle hajtásmóddal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövőre érkezhet a BMW újabb nagy dobása, a minden jóval ellátott M3, amiből xDrive és csakis hátul hajtó Pure verzió is lesz.

Az angol Car Magazine értesülései szerint 2020-ra várhatjuk a BMW legújabb sport-szedánját, az M3-ast. Ezzel a modellel a német márka megpróbál minden igényt kielégíteni, így Pure utónévvel hátsókerekesként és xDrive rendszerrel is elérhető lesz majd.
A kizárólag hátul hajtó, a vezetési élményt maximalizáló Pure verzióhoz hatfokozatú kézi sebességváltó társul, valamint elektronikus vezérlésű differenciálmű. Ami az erőviszonyokat illeti, arról egy 3 literes, soros hathengeres motor fog gondoskodni, amibe ráadásul az M4 GTS-ből származó vízbefecskendező rendszert is beépítenék, így 454 lóerőre is képes lehet.
Hirdetés

Azok számára, akik hajlandók egy kicsit többet költeni, az xDrive verzióban egy nyolcfokozatú automata sebességváltó gondoskodik az ebben a modellben elérhető 474 lóerő továbbításáról. Egyébként a magazin értesülései szerint a BMW megjelenésében is megpróbálja majd elkülöníteni a két verziót.
Ebben egyedi első és hátsó kötények, specifikus alufelnikészlet, illetve fényezés fog segíteni, valamint a belső kárpitozásban is tetten érhető lesz majd némi különbség, és a műszerfalon is megfigyelhető lesz egy kis változás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?