Spanyolországban fényképezték a Peugeot újdonságát

Szabadon a Peugeot 508-as

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már bemutatták az első hivatalos képeket a Peugeot középkategóriás autójáról, ezért már álcázás nélkül próbálgatják az autót.

Nyugodtan meneszthetné a Peugeot azokat a fotosop-artistáit, akik a sajtófotókat retusálják éjt-nappallá téve. Felesleges ugyanis a munkájuk, ahogy azt ezek a telefonnal, mindenféle utómunkálatot nélkülöző képek is bizonyítanak. Az új Peugeot 508-as ugyanis egyszerűen egy jól kinéző autó, amely még az elcsépelt fekete színben is jól mutat. Nem vitték túlzásba a króm díszeket, és hogy a nézelődők még véletlenül se nézzék Audinak az autót, a motorháztetőn lévő oroszlán alatt ott olvasható a márkanév. Élőben is furcsa a rövid hátsó sárvédő; a lépcsős hát ellenére valahol ott ér véget a fémborítás, mint egy ötajtóson, a hátsó túlnyúlás lényegében a műanyag hátsó lökhárítót, lámpákat és a csomagtér-fedelet jelenti. Ez egyébként egyáltalán nem öncélú megoldás, azokban az országokban, ahol a javítási költségekkel is számolnak a biztosítási díjaknál, ott jelentős megtakarítást jelenthet a gyors és könnyű javíthatóság (drága az élőmunka, egyszerűbb a csere). Az utastérről, ablakon át készült fotók természetesen nem árulnak el sokat az anyagminőségről, de ha azt vesszük alapul, milyen jó anyagokból rakják össze akár a 308-ast is, biztos nem lesz okunk a panaszra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?