Subaru BRZ: középpontban a tömeg!

Új képek és néhány részlet a Subaru BRZ-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Európa után Észak-Amerikában is fut egy kört a Subaru BRZ tanulmány, mielőtt Ázsiában bemutatják a végleges változatot.

Sokat foglalkoztunk már vele úgyhogy most nem ismételnénk át minden részletet róla, akinek esetleg elkerülte volna figyelmét, az itt bepótolhatja a lemaradást, de néhány új kép, és ami fontosabb, pár érdekes műszaki adat is megjelent a Subaru BRZ STI-ről, melyről nagyjából két hét múlva Tokióban a tanulmánylepel is lehull.
A Los Angelesben még BRZ STI Concept rendszámmal kiállított autó az STI szokásos kékjében tündököl, 18 colos STI felnijein elöl 215/45R18, hátul egy centivel szélesebb, 225/45R18-as gumikat visel. Teteje karbonszálas műanyagból készült, motorját pedig a korábbi modellekhez képest (feltehetően főképp az Imprezára gondolnak) 12 cm-rel lejjebb és 24 cm-rel hátrébb tolták, ami mind a hosszirányú, mind a függőleges súlyelosztásnak igen jót tett.
Hirdetés

A 4230 mm hosszú, 1800 mm széles és 1280 mm magas, vagy inkább alacsony autó tengelytávja 2570 mm. Érdekesebb lenne saját tömege, menettulajdonságai, vagy legalább egy száraz, de hiteles teljesítményadat, de a Subaru ezeket a részleteket valószínűleg már csak otthon fogja felfedni.
Addig is fogyasszák több mint tíz új képpel bővült galériánkat és tekintsék meg a promóciós videót, egy darabig még úgyis a mindent a szemnek, semmit a kéznek elv érvényesül a Subaru BRZ STI-vel kapcsolatban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?