Súlycsökkentés a javából, alig nyom valamit a hungarocell Toyota

Az aprólékosan kidolgozott Land Cruisert két ember könnyedén képes odébb rakni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világ legkönnyebb életnagyságú Toyota Land Cruiserét készítette el egy japán művész, aki szinte bármit képes hungarocellből kifaragni.

Könnyű, abszolút korróziómentes és bárhova képes eljutni a Toyota immár 40 éve készülő terepjárója, feltéve ha hungarocellből készül és van aki cipeli. Masumi Yamaguchit megihlette a 70-es kódjelű Land Cruiser, ami az elhúzódó gyártásnak köszönhetően immár legendás típusként gördül ki a gyárkapun. A széria 1984 óta fut, népszerűsége töretlen, ám sajnos csak a kevésbé szigorúan szabályozott piacokon lehet árusítani, ilyen például Ausztrália, de persze hazájában is megtalálta az utat a vásárlókhoz.
Hirdetés
A Land Cruiser a hungarocell autószobrász szakma számára olyan lehet mint a kopasz frizura a fodrászoknak, a szögletes forma miatt kevesebb átalakítást igényelnek a lapok, de azért így is kell időt szánni a részletekre. A ragasztott Toyota elkészülését egy 10 perces videóban követhetjük nyomon, a művész olyan könnyedséggel kelti életre az autót, hogy nem nehéz az ház hőszigetelésének ilyen irányú felhasználásáról fantáziálni. Az autó a hungarocellkerekein gurulni is képes, de az sem baj, ha akadály kerül az útjába, kézzel könnyen arrébb rakható a méretes Toyota.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.12.10. at 18:18
    Permalink

    Nekem a Stallone-s Pusztító film egy jelenete jutott eszembe, mikor az elektromos autóval ütközik és purhabbal megtelik az utastér ami azonnal megköt, ő meg ököllel kiüti. 🙂 Lehet ennek is az lesz a sorsa.

Vélemény, hozzászólás?