Szabadnapos oktatók: AMG-tréning ingyen 10. rész

AMG Driving Academy: ökörködés a pályán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma csak egy dolgot tanulunk: az instruktor nem gép, néha neki is szüksége van lazításra.

A sorozat záró epizódjának olyan a hangulata, mint a június első napjaiban már “káció”-felirat alatt tartott tanórának: komolytalan, könnyed, és már nem tanulunk semmi újat.
Helyette Tom Kendall elviszi egy körre kollégáját, a negyedik részben megismert Don Harple-t, és miközben hol gyorsan, hol kilinccsel előre veszik a kanyarokat, az instruktori élet nehézségeiről beszélgetnek. Tommy: “Apám még gyerekkoromban mondta, hogy időnként keményen meg kell dolgozni a betevőért. Hát most itt vagyok, és teszem a dolgom.” Don pedig bevallja, hogy sokkal nagyobb biztonságban érzi magát egy instruktor mellett a jobb egyes ülésben, mint a tanulók társaságában. Erre Tommy kicsit elmér egy kanyart, korrigál, majd kedvesen kiröhögik saját magukat.
Annyi tanulsága mindenesetre van a befejező résznek, hogy ha valaki eljut a Driving Academy óráira, az vegye komolyan az instruktorok tanácsait, de a nap végén emlékezzen rá, hogy ők is csak emberek...

  1. AMG-tréning ingyen: 1. rész
  2. AMG-tréning ingyen: 2. rész
  3. AMG-tréning ingyen: 3. rész
  4. AMG-tréning ingyen: 4. rész
  5. AMG-tréning ingyen: 5. rész
  6. AMG-tréning ingyen: 6. rész
  7. AMG-tréning ingyen: 7. rész
  8. AMG-tréning ingyen: 8. rész
  9. AMG-tréning ingyen: 9. rész

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?