Szerencsés idióta a Daewoo Lanos sofőrje

Tolatás három forgalmi sávon keresztül - kilenc életből egy ellőve

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ritka szerencsével tudta hátramenetben keresztezni a három forgalmi sávot a Daewoo Lanos. Sofőrje idióta volt, de talán nem is volt.

Az alább látható videó szerint nem csak a macskáknak, talán a Daewoo Lanosoknak, vagy csupán az Ázsiában, mi mással, mint fedélzeti kamerával rögzített snitten szereplőhöz hasonló fehéreknek 9 életük van. A látott esetében egy biztos kilőve, ugyanis szinte hihetetlen, hogy túlélte a három forgalmi sáv hátramenetben keresztezését.
A külső sávban haladó, fedélzeti kamerájával a (majdnem bal)esetet is rögzítő autó sofőrje még idejében észlelte, középen szerencsére nem ment senki, a belsőben azonban egy kiváló reakciókkal megáldott, de a tempót kedvelő sofőr érkezett, s hajszálnyi, precíz kormánymozdulattal kerülte el, hogy a már sávjában csalinkázó Daewooval ne ütközzön össze.
Hirdetés
A látott videó vagy komoly mértékben megfontolatlan manővert mutat be, vagy egy szimpla úttestre gurulást, az ugyanis nem látszik a nem túl jó felbontású felvételen, hogy ült-e egyáltalán sofőr a Lanosban. Ha volt is sofőr az autóban, esze mondjuk semmiképp sem volt kellő mértékben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 10:01
    Permalink

    A középső sáv egyáltalán nem volt “üres”! Miután elrobogott mellette a belső sávon közlekedő (nagy szerencsével!), akkor két másodpercre begurul a középső sávon a képbe egy nagyobb jármű (vélhetően busz, vagy teherkocsi), melynek a visszapillantótükre látható a 32-34. másodpercben. Épp’, hogy meg tudott állni!

Vélemény, hozzászólás?