Szerinted kikerülte a jávorszarvast a Skoda Kodiaq RS?

Jávorszarvas-teszten járt a Kodiaq RS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy bizonyos sebességig jól szerepelt a jávorszarvas-teszten a Skoda Kodiaq RS.

Aki még nem ismeri a jávorszarvas-tesztet, véletlenül se igazi szaravasokat képzeljen el, de ne is képzeletbelieket, amiket mondjuk elütnek. Szimplán egy kikerülő manőverről van szó, amely a szabadidő-autóknak a felépítésükből adódóan mindig nehezebben megy. Amikor váratlanul felbukkanó akadályokat kell kikerülni a nagy tömeg és a magas építésmód mindig negatív tulajdonságok, de a Skoda Kodiaq RS egészen szépen szerepelt.
Hirdetés
A spanyol 77.com saját tesztjén próbálta ki a sportos szabadidő-autót. Az oldal neve igencsak árulkodó, hiszen a szám arra a sebességre utal, amellyel a teszteket végzik. A Kodiaq RS 75 kilométer/óra tempóig kimondottan ügyesen teljesített. A szlalomozást gyönyörűen hajtották végre vele, és azt a bizonyos kikerülést is tökéletesen oldotta meg 75 km/h-val. Azonban, miután 77 km/h-ra emelték a sebességet, már csúszott egy kis hiba az egyenletbe. Néhány bóját így már elcsapott az autó, azonban összességében sikeresen átment a vizsgán. Nézzétek meg az alábbi videón a tesztet!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?