Szoba kilátással és Lamborghini Gallardóval

Szálloda, ahol a királyi lakosztályhoz örökbe jár egy kocsi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokféle érdekes szálloda van a világon, de olyan kevés, mint a tokiói Conrad Hotel. Sehol máshol nem jár a szobakulcshoz Lamborghini.

Akárcsak a Lamborghini, a tokiói Conrad Hotel is most ünnepli az ötvenedik születésnapát, ezért a japánok az olasz céggel közösen megalkották a japán vendéglátás ötvenedik évfordulója elnevezésű exkluzív csomagot.
Annyi a dolgunk, hogy kivesszük a királyi lakosztályt, és egy pazar sushi vacsora, egy helikopteres fuvar a reptérről, egy üveg ötvenéves minőségi amerikai whiskey, egy luxus karóra a Blancplaintől, valamint egy Lamborghini Gallardo üti a markunkat. Mindez egy szoba áráért, mintha a teleshopban lennénk…
Hirdetés

Ennek a szállodának mindig volt pár átlagon felüli autója, de a fehér szépség mindegyiknél különlegesebb. Ez egy vadonatúj 2013-as Lamborghini Gallardo LP560-4, amelybe mindenki első látásra beleszeret. De ezt az 560 lóerős autót nem kikölcsönözhetjük, hanem mivel benne van az árban, egyszerűen elvihetjük.
Hogy ez mennyibe kerül? Két személyre ez a lakosztály fél millió dollár (110 millió forint) egy éjszakára, szóval érdemes foglalás előtt ránézni a banki egyenlegre. Ami a fejtörést okozhat: mi van, ha két éjszakára kívánunk megszállni?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?