Tésztakárpittal és stúdióval tömték ki a Renault Twingót

Konyhaszekrény, kandalló és stúdió a Twingo extralistáján

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Négy európai híresség kapott lehetőséget, hogy megvalósítsa önmagát a Renault Twingóban.

A Renault négy európai hírességnek adott lehetőséget, hogy elkészítse álmai Twingóját. A négy különböző személy egytől egyig a saját szemszögéből közelítette meg a feladatot, a tehetségkutatón összeválogatott Girls Aloud zenekar énekese, Nicola Roberts például turnébuszt és mobil stúdiót épített a kisautó utasterébe.
A francia divattervező, Jean-Charles de Castelbajac a Renault Twingo 55 FBG fantázianevű kreálmánnyal állt elő: a mattfekete kasztnihoz fehér szélű felnit választott, az utastérben pedig francia királyok is komfortosan érezhetnék magukat. Nils Holger Moormann, német tervező a kifejező Renault Twingo Reading Room modell kitalálója. Szellemi feltöltődést garantáló utasterében könyespolc, kényelmes kanapé és kandalló is található.
Hirdetés
Az utolsó Twingo Davide Scabin, mesterszakács keze nyomát viseli, és a Renault Scabin Pasta Twingo nevet viseli: a séf tésztával borította az üléseket, az autó vezethetőségét pedig konyhaszekrénnyel akadályozta meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?