Titkaikat felfedő szuperautók

Autók röntgenezve

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eredetileg az Alfa Romeo Montreal kupémhoz kerestem adatokat, rajzokat, hasznos leírásokat a neten, és közben ráakadtam egy fantasztikus képekből álló válogatásra.

Ha nagyon-nagyon szigorú akarok lenni, akkor az autós metszetrajzoknak igazából nincs semmi értelmük, hiszen az esztétikai élményhez "teljes alakos" képeket ajánlott nézni, míg a műszaki részleteket bonyolult, a lehető legaprólékosabban kivitelezett rajzokon örökítik meg a tervezők. A metszetekben mégis van valami lenyűgöző, én személy szerint imádom őket, mert felfedezni vélek bennük némi intimitást, ahogy az autók megmutatják a titkaikat. Ha valakit konkrétan érdekel egy-egy modell, órákat elcsemegézhet a valójában művészi alkotásokon. Legutóbb az Alfa Romeo Montreal kupémhoz kerestem információkat a világhálón, és ekkor akadtam rá egy külföldi autós blogban található válogatásra. Nem voltam rest letölteni a kollekciót, hogy akit rajtam kívül is érdekel ez a műfaj, megtalálhassa a kedvencét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?