Többet ad kevesebbért a Volkswagen e-up!

Nagyobb hatótáv olcsóbban - ezt kínálja a frissített e-up!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem éppen a márka legfrissebb elektromos modellje az e-up!, ám a frissítésnek köszönhetően még évekig marad a kínálatban, most pedig jobb vétel lesz, mint valaha.

A Frankfurti Autószalonon mutatkozott be a Volkswagen legújabb villanyautója az ID.3 személyében, ám az e-up!-ról sem feledkezett meg a gyártó. A 2013 óta kapható elektromos Volkswagen a frissítéssel együtt házon belüli konkurenseket is kapott, ugyanis az up! ikertestvérének számító SEAT Mii és Skoda Citigo is idén mutatkozott be elektromos változatban. Az új kivitelek friss technikát kaptak, mely az e-up!-ba is beköltözik, további jó hír, hogy ezzel együtt az ár is csökken. Az apró Volkswagen az eddigi 18,7 kWh-ás kapacitás helyett ezentúl 32,3 kWh-ás akkumulátorokkal készül,

a megtehető kilométerek száma WLTP ciklus szerint mérve 260 kilométer is lehet.

Hirdetés
Az új modell teljesítménye nem változik, marad az eddigi 82 lóerő, ám a frissítésnek köszönhetően fél másodperccel kevesebb idő elérni a százat (11,9 másodperc), a végsebesség továbbra is az autópályán megengedett maximális sebességre van korlátozva. A hazai autómegosztó cégek között is népszerű típus gyorstöltésre is képes, 40 kW-os töltés esetén egy óra alatt elérhető a 80%-os töltöttségi szint. A friss modell németországi árai már ismertek, átszámítva 7 millió forintért már hazavihető az e-up!, ezzel félmillió forinttal olcsóbb, mint a frissítés előtti változat, persze itthon még 1,5 millió forinttal az állam is támogatja a vásárlást.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?