Top Gear VS. Fifth Gear – Paganival

Tiff Needell a Pagani Zonda R volánja mögött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tévednek, ha azt hiszik, csak a nagyfejű Jeremy Clarkson tud artikulátlan hangon ordítani egy szupersportkocsi, jelen esetben a Pagani Zonda R tesztelése közben.

Rendesen megy az adok-kapok a két világszerte ismert, és nagy népszerűséget élvező brit televíziós autósműsor, a Top Gear, valamint a Fith Gear között. Most az utóbbi gárda villantott: Tiff Needell pályán száguldozott a Pagani Zonda R szuperautóval, és a tesztelés végén igencsak kapkodta a levegőt. A Zonda R valóban brutális gép, 6:47-es idejével még a rettegett Radical pályaautót is megverte a Nürburgring hosszú körén. A tulajdonos, Horatio Pagani azonban most nyugodt lehetett, Tiff Needell irányításával jó kezekben volt a méregdrága holmi, hiszen a jövőre a 60. életévét betöltő egykori versenyző szeret, és ami fontosabb, nagyon tud vezetni – különösen akkor van elemében, ha keresztben kell menni. Ha már lúd, legyen kövér, és a Zonda videója mellé befűztünk egy rövid válogatást Needell mester gumifüstölős, Bentley-röptetős mutatványaival is. Jó szórakozást!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?