Új motorokat hoz a 3-as BMW modellfrissítése

Jövőre érkezik a ráncfelvarrott BMW 3-as sorozat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

2012-ben mutatkozott be a BMW 3-as sorozat hatodik generációja. A jelenleg is futó széria három év után érett egy kis frissítésre.


A jövőre piacra kerülő ráncfelvarrott BMW 3-asok nemcsak külsőben, hanem lélekben is megújulnak. A módosított lökhárítókon és lámpatesteken kívül új külső és belső színek jelennek meg a palettán.
Hirdetés
Azonban nem csupán optikailag fog frissülni a 3-as BMW. Új motorok is érkeznek. A legizgalmasabbnak a 40i megjelenése ígérkezik. A 365 lóerős turbós soros hathengeres erőforrás a 335i és az M3 közötti űrt kívánja betölteni. Lefelé is tovább bővít a BMW: a 2-es Active Tourerben bemutatkozott 1,5 literes háromhengeres benzines turbómotort is megkapja a 3-as sorozat, amely 136 lóerőt teljesít. Emellett új négyhengeressel is bővül a motorpaletta. A B48 kódjelű 2 literes benzines turbós blokk 192 lóerőre lesz képes. A faceliftes 3-as kap továbbá egy plug-in hibrid hajtásláncot is, továbbá dízelmotorjait is tovább finomítják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?