Újabb Audi tanulmányautó világpremiere a láthatáron!

Laguna Secában mutatkozik be az Audi PB 18 e-tron!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Veteránautók mellet az Audi legújabb tanulmányautóját is bemutatják a Laguna Seca-i versenypályán.

A Pebble Beach-i Car Week közeledtével egyre több autógyártó jelenti be újdonságait, amivel előrukkol ezen az igazán színvonalas rendezvényen. Itt nem csak a veteránautók szerelmesei találhatják meg a szívükhöz legközelebb álló darabot, de a jövőbe mutató, színvonalas formatervvel bíró tanulmányautókat is előszeretettel mutatják be a gyártók.
Most az Audi is így tesz: a német gyártó bejelentette, hogy 2018. augusztus 23-án, 17 órakor debütál legújabb tanulmányautója Laguna Secában. A tanulmányautó kódneve Audi PB 18 e-tron – ami a helyszínre és az évre utal, valamint a Le Mans–győztes Audi R18 e-tron versenyautóra, ami a tanulmányautó technikai megoldásaihoz nyújtott inspirációt.
Hirdetés

A tanulmány a világpremiert követően augusztus 24-én a The Quail járműbemutatón vesz majd részt, ezt követően augusztus 25-én visszatérnek vele Laguna Secába, a hét zárásaként pedig a Pebble Beach Concours d’Elegance keretén belül tekinthetik meg az érdeklődök augusztus 26-án.
A tanulmány elektronikus hajtásrendszerének és roppant alacsony károsanyag-kibocsátásának, valamint futurisztikus formavilágának köszönhetően nagy érdeklődésre tarthat majd számot – ahogy az Audi által az eseményre felsorakoztatott számos más veteránautó is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?