Újabb elektromos koncepciót mutat be a Honda

Tokióban új villanyautót leplez le a Honda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Frankfurtban mutatta be a japán gyártó új, Urban EV névre keresztelt koncepcióját. Nincs megállás, az idei Tokiói Autószalonon érkezik sportosabb testvére, a Sport EV.


Egylőre még erősen korlátozott mértékben állnak rendelkezésre információk a Honda új koncepciójáról, a Sport EV-ről. Annyit már elárultak a japánok, hogy a kompakt sportautó az öröm és érzelem kettősét adja majd a vezetőnek, mindezt elektromos hajtáslánc és mesterséges intelligencia kombinációjával.
Hirdetés
A rendelkezésre álló látványterv alapján lejtős tetővonal, széles sárvédők és négyzet alakú LED-es hátsó lámpa jellemzi az új modellt. Az utasteret ábrázoló grafikából kiderül, hogy akárcsak az Urban EV-ben, a Sport EV-ben is egy nagyméretű, egybefüggő kijelzőt találunk majd. A sajtó október 25-én, a Tokiói Autószalon sajtónapjain, a nagyközönség pedig két nappal később tekintheti meg a valóságban is a sportos japán koncepciót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?