Újabb Nismók jönnek

A GT-R-ből is lesz Nismo, a Juke-ból pedig Nismo RS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha egy üzlet beindul... A Nissan a Nismo sportos almárka égisze alatt újabb és újabb változatokat tervez piacra dobni. A Nissan 370Z Nismo kezdte a sort, amelyet a már Magyarországon is kapható Juke Nismo folytatott.


Kézenfekvő és magától értetődő, hogy a márka legvadabb modellje is megkapja ezt a speciális szériát. A belga autofans.be nissanos körökből megtudta, hogy jövőre érkezhet a GT-R Nismo. Műszaki adatokat nem tudtak meg a bennfentesek az amúgy végletekig felhúzott sportkocsiról, de az biztos, hogy Nismo (Nissan Motorsport) optikai és aerodinamikai készlettel öltöztetik fel. Minden bizonnyal a motor teljesítményét is fokozzák, illetve várható a fék- és a kipufogórendszer hangolása, valamint a futómű extrém sportos beállítása is.
Hirdetés

A portál úgy tudja, a Nissan Juke Nismót egy még vadabb kicsike követi, a Nismo RS 1,6 literes turbómotorjából a mostani 200 lóerőnél jóval többet csalnak elő a Juke-R extrém izmait idéző, pályaautós vérfrissítést kapó kis szabadidő-autó számára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?