Újra lesz Toyota MR2?!

A GT86 és a Supra mellé nemsokára megkapjuk az MR2 utódját is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota friss sportrészlegének vezetője árult el néhány részletet az új tervekről, miszerint az MR2 utódján is dolgoznak; minél hamarabb szeretnék egymás mellett látni a GT86-tal és a Suprával.


Mi lelte a Toyotát? Hathengeres Supra utód és kompresszoros Yaris GRMN után újabb sportkocsin törik a fejüket. A Gazoo Racing vezetője, Tetsuya Tada az Evo magazinnak árulta el legújabb fejlesztésük célját. A következő sportos Toyota modell, természetesen a Supra után egy, a Toyota MR2 utódjának betudható kétüléses, vélhetően középmotoros roadster lesz. A ’80-as, ’90-es évek sztárjának 2007 óta nincs folytatása, Tada-San azt mondja, minél hamarabb szeretetnék egymás mellett látni a megújult GT86-ot, az új Suprát és az MR2 utódot.
Hirdetés
Tekintve, hogy a GT86-ra mennyit kellett várnunk, valószínűleg beletelik még néhány évbe, míg megkapjuk a mellé érkező roadstert. Méreteiben hasonlót ígérnek, így valószínűleg a híresztelt GT86 kabrióból nem lesz végleges verzió. Ugyanakkor felgyorsulónak látszanak az események a sportos Toyoták körül. Megalakult a Gazoo Racing, indítottak raliautót a WRC-ben és kidobtak egy tetőig felperzselt Yarist. Őszintén örülünk, hogy a Toyota kezd magához térni!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?