Újra támadtak a Pofátlan(TAN)ítók, most épp az M0 körgyűrűn!

Az M0-son 42 sofőr használta indokolatlanul a leállósávot az ellenőrzések idején

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kellett sokat várni az újabb leállósáv-razzia videógyümölcsére, a hazai autósok ugyanis még mindig nem értik a leállósáv lényegét. A múlt hét terméséből újabb csokrot tett közzé a Baleset-megelőzés.

Nem csak a földön, hanem a levegőben is van már "szeme" a rendőrségnek, ráadásul hiába szólnak előre a razziákról, mindig vannak, akik a saját hibájukból szeretnének tanulni. A legújabb, rövid gyűjteményben az M0 leállósávja került a célkeresztbe, ahol most sem hiába figyeltek a pofátlan(TAN)ítók.
Hirdetés
Ezzel természetesen nem csak szórakoztatni akarnak minket, szabályosan közlekedőket a rend éber őrei, az ilyen videók tökéletesen alkalmasak az elrettentésre. A legtöbbeknek ugyanis régen sem jutott volna eszébe szabálytalankodni egy rendőrautó jelenlétében, ma viszont már egyre többen tudják, hogy bárhonnan videóra vehetik a szabálytalanságát. Íme a legújabb adag, ahol a rendőrautók láttán lassító, öreg kombitól kezdve a hezitáló, majd mégis szabálytalankodó furgonon át egészen az utánfutós buszig mindenféle járművel találkozhattok, nagyrészt madártávlatból.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?