Újra vásznon a DeLorean! Viszont nem a DMC-12 kapta a főszerepet

John DeLorean kalandjait filmesítették meg Hollywoodban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újra időutazáson vehetünk részt, hogy találkozzunk a DMC-12-vel, ám most nem Marty McFly elképesztő kalandjai közben.

A DeLorean név a Vissza a jövőbe című filmsorozatnak köszönhetően égett be leginkább a köztudatba, pedig a márka megszületése és gyors hanyatlása már önmagában az autóipar történetének egyik igazán kalandos sztorija. Ahogy a film előzetesében már az első pillantokban utalnak rá, DeLorean a Pontiac GTO tervezéséből is kivette a részét, miután a Chrysler és a Packard után a General Motors alkalmazásában állt, és idővel a Pontiac igazgatója lett.
Hirdetés
Azonban a GM-től távoznia kellett 1973-ban, és ekkor vágta a fejszéjét igazán nagy fába. 1975-ben megalapította a DeLorean Motor Company-t, és a vállalat 1982-es csődjéig körülbelül 9 ezer DMC-12 született. De a film inkább arra lett kihegyezve, hogy miféle kalandokba csöppent a pénzszűkébe került John DeLorean. A drogcsempészet vádja alól tisztázni tudta magát a valóságban. Kíváncsian várjuk, hogy az előzetes alapján is túlzó hollywoodi filmben, hogyan tálalják a történetet. Nézzétek meg az előzetest! Sőt, ha kimaradt volna, akkor a másik nagy durranásnak ígérkező autós mozi, a Ford v Ferrari előzetesét se hagyjátok ki!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?