Ültetett hotrod született egy terepjáróból

Toyota Land Cruiserből készült ez a szédítő hotrod

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A régi iskola modern technikával keverve mindig érdekes csemegéket szül, a tuningvilágban ez elég gyakori. Egy kis műhely azzal bolondította legújabb művét, hogy terepjáróból készített ültetett kocsit.

Legszívesebben minden kép alá csak kérdőjeleket írnék, szerintem lesznek még, akik hosszú percekig gondolatok nélkül merednek a képekre. Nehéz hová tenni ezt a Land Cruisert, talán pont oda nem is lehet, ahová eredetileg tervezték, ugyanis terepjáró-képességeiből elég sokat vesztett. Viszont még így is jelentősen magasabb, mint ahogy az a hotrod-világban megszokott.
Hirdetés
Átalakították az egész karosszériát, lejjebb húzták a tetőt és rövidítettek is rajta, arról nem is beszélve, hogy összeszűkítették az orrát. A lámpái 1-es Golftól, a felnijei meg Land Rover Discoveryről származnak. Motorját egy Lexustól kapta, a V8-as, 300 lóerőre képes ebben az őrült terepjáróban. Értelme nyilván nincs, talán csak annyi, hogy a lehető legjobban sokkolja az autós világot. Az ülések valaha egy Jeep Wrangleré voltak, a kormány a Momótól jött, a beltér pedig hasonló színekben pompázik, mint a külső, beleértve a komplett bukócsövet is, mert a biztonság azért fontos.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 01:48
    Permalink

    Ezek az emberkék valamit csúnyán benéztek – egy Land Cruisert nem leültetni kell, hanem megemelni:))) Ettől függetlenül nem rossz. Lehetne a neve Toyota Land Crawler:)))

Vélemény, hozzászólás?