Vajon milyen új Suzuki érkezik?

Egy új modell részletét mutatta meg a Suzuki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csupán egy részletfotóval jelezte a Suzuki, hogy hamarosan leleplez valami újat. De mi lehet az?

Titokzatos képet villantott a Suzuki, amin csupán egyetlen fényszóró látszik. A japán márka nem fűzött szinte semmit a képhez, csupán annyit árultak el, hogy hatalmas leleplezésre készülnek november 25-én. A Suzuki brit Instagram-csatornáján annyit még hozzátettek, hogy „készüljünk fel izgalmas újdonságokra”, ám egy görög posztban bizony elspojlerezték a dolgot.
Hirdetés
Azon ugyanis az SX4 S-Cross sziluettje látható a típusra utaló mondat kíséretében. Ráadásul a görögök még azt is leírták, hogy egy teljesen újratervezett, családbarát, összkerékhajtású SUV érkezik hamarosan, rengeteg kényelmi és biztonsági extrával felvértezve. Hamarosan kiderül mit rejteget a Suzuki! De annyit mi is hozzátehetünk, hogy valóban időszerű az új SX4 S-Cross érkezése, s erről pletykák is vannak már, szóval több mint esélyes az új esztergomi modell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.11.14. at 19:01
   Permalink

   Az eleje nagyon tetszik, oldalról jó, a segge…
   Nem tudom egyelőre eldönteni. Úgy vagyok vele, mint a ledes hátsólámpájú Vitarákkal. Először az sem tetszett, mi ez a f0s? – mondtam anno.Aztán ahogy egyre többet láttam őket az utakon megtetszett és végül olyat is vettem, csak már mild hybridet.

   A kifutó Scrossnál magasabban van az orra, ez szintén tetszik.

Vélemény, hozzászólás?