Vak volt, nem érdekelte vagy bosszút állt?

Keresztben tolta maga előtt a Cliót a kamion

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy kamionos több mint 100 kilométer/órás sebességgel tolt maga előtt egy autót. Nincs információ arról, hogy szándékosan vagy figyelmetlenségből tette-e.

Nem ritka eset, hogy egy ráfutásos balesetet egy-egy kamionvezető észre sem vesz, hiszen a kisebb autó pótkocsinak koccanása alig érezhető a vontató fülkéjéből, s számos kisautó kisebb, mint egy pótkocsi szélessége, így hiába észlel valamit a sofőr, lehet, hogy a tükörbe pillantva nem is látja a szerencsétlenül járt követőt.
Ilyet azonban ritkán láthatunk, mint a csatolt videón: egy kamionos a fülkéje tövében, azaz az orra előtt keresztben álló Renault Clio II-est tolja az autópályán állítólag nem szerény, bő 100 km/órás tempóval. Még szerencse, hogy abroncsai nem tapadnak túlzottan az aszfalthoz, ezért nem gyűrődik a kamion alá, hanem csupán csúszik előtte az aszfalton. Nem tudni, hogy a kamionsofőr nem látta a Cliót vagy annyira feldühödött, hogy így kívánt bosszút állni, az viszont biztos, hogy helyes tettnek egyik sem lenne nevezhető.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?