Valami olyat csinált most a Mansory, ami jó

Átértelmezte a karbonszálas elemeket a Mansory, és valahogy most nem tolták túl

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen meglepő, amit a Mansory most mutatott: úgy tűnik, egy Lamborghini Aventador azért nekik is szent. Karbonszálas elemeket kapott, de valahogy erre most nem tudunk haragudni.


Hírnevét annak köszönheti a Mansory, hogy emlékezetes autókat csinál, ám még így is igaz rájuk, hogy bármiféle jó ízlést mellőznek. A meghökkentés a cél, éppen ezért nagyon furcsa az, amit most piacra dobtak. Tudjuk, egy Lamborghinihez hozzányúlni nem érdemes, csak ronthatunk a helyzeten, de ha már hozzányúlunk, akkor azt valahogy így tegyük. A karbon kiegészítőket most egy kicsit máshogy értelmezte a Mansory, legalábbis ami a stílust illeti.
Hirdetés

Az alany egy Aventador S, vagyis az új SVJ alatt a legerősebb kivitel, amire lényegében mindenhová kínál karbonszálas kiegészítőt a tuningcég. Ezek viszont nem a szépen szőtt kivitelek, hanem olyan nyersen hagyták őket, amilyen valójában minden karbonszálas kiegészítő elem, amire nem húzzák rá az utolsó szőtt réteget. ezzel jóval indusztriálisabb a megjelenés, nem mellesleg egyedi, hisz így még nem láthattuk mástól a karbon használatát. Ugyanakkor a szépen szőtt réteg drága is, ezért használják általában csak fedőrétegnek, szóval vehetjük úgy is, hogy a Mansory ezt lespórolta, mégis méregdrágán adják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?