Van, akinek már áll egy Cybertruck otthon

Zseniális marketing fogás a Cybertruck, van, aki már épített is egyet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Marketingben igencsak erős a Tesla, bármennyire is tűnik viccnek a Cybertruck, nem véletlenül lett ilyen, pont azért, hogy mindenki erről beszéljen és azonnal emlékezzen rá.


Röhöghetünk azon, hogy a Cybertruck olyan, akár egy pár éves gyermek rajza, vagy a vonalzóhasználat első bugyuta próbálkozásainak eredménye, valójában viszont zseniális ötlet. Éppen az említett egyszerűsége miatt van az, hogy bárki, aki csak egyszer is látta, azonnal le tudja rajzolni a legkisebbektől a legidősebbekig. A Tesla Cybertruck, bármennyi is valósuljon meg abból, amit a színpadon láttunk, már most menő, akiket el akartak érni vele, azt azonnal elérték és viharként söpört végig a világon a fura külsejű autó fotója. Az egyszerű forma áldás, nem csak lerajzolni könnyű, de háromdimenzióban is pofon egyszerű megtervezni, legalábbis a végeredmény erősen hasonlítani fog, legyünk bármennyire amatőrök.
Hirdetés

Pár nappal a bemutató után már meg is lehetett találni az ingyenes megosztó oldalakon a 3D modelljét amatőr kezek munkái által. Roger Kappler is rátalált egy ilyenre, neki egyébként Model 3-asa van, de a fotók alapján modellautóból a Roadsteren kívül mindegyik Teslája megvan, és most már a Cybertruck is. Kinyomtatta 3D-ben az egyszerű modellautót, amit egy picit át is tervezett, úgy, hogy egyszerű LED világítást építhessen előre és hátra. Csiszolópapírral elsimította a felületeket, majd lefestette és még ablakokat is rakott rá. Lehetett volna még finomítani, de valójában már így is remekül néz ki, már legalábbis szinte tökéletesen hasonlít arra, aminek az ablakait betörték a globális bemutatón.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?