Vaughn Gittin Jr. és a Ford ismét alkottak

700 lóerő az RTR legújabb Mustangjában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Beindult az RTR gépezete, egyre többször hallatnak magukról brutálisra húzott Ford Mustangjaikkal. Most a faceliftes modellt piszkálták fel 700 lóra.


Még év elején mutatták be a Ford Mustang frissített arcát, azonban csak pár hónapja derült ki, hogy míg az EcoBoost változat vesztett némi erőt, addig a GT izomautó 5,0 literes V8-asa már 450 lóerős lesz. Persze ez nem mindenkinek elég a színtiszta gumiégetéshez, főleg Amerikában. Erre az esetre kínál megoldást a Vaughn Gittin Jr. által koordinált RTR, akik három teljesítménynövelő szintet is kínálnak a ráncfelvarrott Ford Mustanghoz, a legerősebb pedig nem kevesebb, mint 700 lóerőt ígér. A profi driftpilóta hozzátette, hogy „elképesztő, amit a Ford teljesítmény fronton kihozott a 2018-as Mustangból, de az RTR csapata sem hagyhatta szó nélkül. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz a legmókásabb Ford Mustang, ami valaha közutat látott.”
Hirdetés

Utóbbi kijelentésével remélhetőleg arra utal, hogy eddig nem látott drift-tudást sikerült kölcsönözni az amúgy is nagyon kezesre sikerült Mustang generációnak. Legutóbb például kompresszort is bevetettek, hogy kiküszöböljék a turbólyukat. Akkor ültettek is a Mustangon, látszólag ez most is megtörtént, amit nagyszerűen emelnek ki a bitang könnyűfém felnik. További megkülönböztető jele az egyedi versenycsíkozás és a hűtőrácsba épített két ledes nappali menetfény. Utasterét sem mutatják egyelőre, de állítólag Vaughn Gittin Jr. által dedikált plakettek teszik egyedivé. Hol is máshol debütálhatna egy hasonló tuninggép, mint a SEMA Show-n.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?