Vázként már London utcáin az új Range Rover Evoque

Egészen egyedi módon harongozzák be az új Range Rovereket, most épp az Evoque-ot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érkezik az új Range Rover Evoque, a bemutatásának rituáléjából pedig úgy tűnik, hagyományt csinál a márka. Valódi méretben állították ki London utcáin.


Radikálisan új rituálét talált ki a Range Rover arra, hogyan mutassa be a szintén radikálisan új autóját 2015-ben, az Evoque kabriót. A különlegesség bemutatója előtt kért fel néhány művészt, hogy alkossák meg az autó modelljét életnagyságban, de csak a fontos vonalakat használják, és acélrudakból építkezzenek. Így születtek meg azok a szobrok, amik tökéletesen úgy néznek ki, mintha csak rárajzolták volna őket a fotóra, pedig valódiak, és most ugyanez történik a Range Rover Evoque második generációjával is.
Hirdetés

Az új modell vonalai erősen idézik az első Evoque-ot, de ahogy azt már a gyártó és a kémfotók is elárulták, rengeteget örököl majd a Velartól is. A különlegesen letisztult, de kérdés nélkül behatárolható vonalak egy új platformra épült Evoque-ot rejtenek, a divatos és népszerű SUV pedig új motorcsaládot is hoz majd, de első körben vélhetően a meglévő Ingenium motorokat fogják használni. Továbbá szintén nem túl nagy titok, hogy konnektoros hibrid hajtással is készül, az 1,5 literes benzinmotorral és villanyhajtással szerelt prototípust épp Budapesten is lefotózták már. Az előző generációból 2011 óta elkelt 750 000 darab megalapozza a második generáció jó fogadtatását, a Londonban kiállított szobrok helyett pedig hamarosan megismerhetjük az új autót is, a bemutatót november 22-én élőben is közvetítik online.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?