Vecsési olajmező, új Moszkvics és a titokzatos KN logó története

Izgalmas hírek jöttek ezen a héten is, lapozd végig összefoglalónkat!

Nem is tudjuk, hol kezdjük, annyi minden történt a héten. Talán menjünk szép sorjában, mert már hétfőn is érdekes dolgokat láttunk.

Szokás szerint kezdjük az üzemanyagárakkal, amelyek ezen a héten is meredeken estek, bár egy kis üröm az örömben, hogy a MOL már nem szállít mindenkinek. Talán beválik a jóslat, amely szerint visszatérhetnek az ársapka környéki árak? Feltámasztották a Moszkvics nevet, ide kattintva láthatod, milyen autókat forgalmaznak majd ezen a néven.
Hirdetés
Texasi magasságokba nem emelkedünk, de napi 600 hordó termeléssel indul az új olajkút, amit Vecsés mellett üzemelt be a MOL, miután új olajmezőt találtak. Dél-Amerikában olcsósították a Volkswagen Polót, ide kattintva láthatod, hogy ez pontosan mit is jelent.
Hirdetés
Megjelent a teljesen új Ford Tourneo Custom. Most már tisztán elektromos hajtással is kérhető a Transit Custom személyszállító változata. Virtuális tanulmányautót mutatott a Mazda. Vajon az új MX-5 is ebből merít majd?
Hirdetés
Az első villanyhajtású Abarth modellre sem kell már várni. Kattints ide és nézd meg, hogy milyen! A Kia új emblémája okozott egy kis bonyodalmat, ide kattintva megtudhatod, hogy miért! Jávorszarvas-teszten járt a Honda Civic, ide kattintva láthatod, hogyan szerepelt. Kiderült, hogy mely modellek indulhatnak a 2023-as Év Autója díjért! Kattints ide a listáért! Teszteltük a Porsche ellen induló Alpine A110 GT-t, illetve a sportos vonalon maradva megnéztük a Peugeot új sportrészlegének első szülöttjét.
Hirdetés
Nosztalgiáztunk is egyet, hiszen 40 éves a 190-es Mercedes. Végül megnéztük, mennyire kell félni egy használt francia kombitól, illetve az Euro 7 szabályozástól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?