Videó: állórajtból 266 km/órára ér másodpercek alatt ez a Tesla

Rémisztő, hogy mit tud az Autobahnon a furcsa kormányos Tesla Model S Plaid

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyenesen félelmetes videót töltött fel a Youtube-ra az AutoTopNL. A német autópálya korlátlan szakaszára ezúttal egy csúcs-Teslát vittek fel, amely szinte felfoghatatlan gyorsulási értékeket produkált, miközben a furcsa kormány működését is szemléltette.

Veszedelmes fenevad a Tesla Model S Plaid, ezt már a korábbi, főként versenypályákon készült videókból is megtudhattuk. Most azonban közúton engedték szabadjára, ráadásul a sofőr szemszögéből vették fel az egészet, így még félelmetesebb látni, hogy mit is jelent 2 másodperc alatt 100 km/órára, 14 másodperc alatt pedig a 266 km/órás végsebességre érni.
Hirdetés
A videó további érdekessége a furcsa formájú, sokak által egyenesen veszélyesnek kikiáltott új Tesla kormány, amelynek a kezelését is megfigyelhetjük az AutoTopNL új videójában. Érdemes megnézni a bajuszkapcsolók nélkül megoldott indexkapcsolók és világításkapcsolók működését, illetve abba sem árt belegondolni, hogy milyen lehetőségeink vannak a kormány fogására, biztos nem két perc megszokni a különleges kezelőszervet. Alább találjátok a videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?