Videó: Grosjean továbbra is az IndyCar réme

Újra pályán a világ legkeményebb versenyzői!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amíg az F1 lefutott két tét nélküli hétvégét, mindkettőn ugyanazzal a győztes személlyel és csapattal, az IndyCar első idei versenyére senki nem tudta megjósolni, hogy ki hajthat át elsőként a kockás zászló alatt.

Szokás szerint a "floridai Szentpétervár" utcáin rajtolt el az IndyCar 27 autós mezőnye az első versenyen. A pálya egyik érdekessége, hogy a célegyenes egy repülőtér kifutója, amelyről az 1-es kanyart követően fordulnak be a város utcáira a versenyzők. Szóval már a szokatlan helyszín is izgalmas hétvégét vetített előre. A rajongóknak nem is kellett csalódniuk. Hiába diadalmaskodott az első helyről rajtoló Josef Newgarden, a 100 körös verseny során rengeteg izgalmas kerék-a-kerék, illetve taktikai csatát láthattak a nézők. Na, meg Romain Grosjean újabb érdekes akcióját, amit egy másik versenyző bánt. Azoknak, akik lemaradtak, vagy épp csak ismerkednek a szériával mutatunk két összefoglaló videót. Az egyik a rövidebb változat:
Hirdetés
Ám, aki szeretne jobban elmélyedni a versenysorozatban, ezt a hosszabb videót érdemes megnéznie:
Hirdetés
Grosjean akciója pedig itt látható:
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?