Videó: így mozog az új BMW M5

Álca alatt videózták le az új BMW M5-öst

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Oslóban kapták lencsevégre az idén érkező F90 jelű BMW M5-öst. A kémvideón már a hangját is hallhatjuk - legalábbis egy kicsikét.


Alig néhány napja írtunk arról, hogy a hónap végén megszűnik a jelenleg futó M5-ös gyártása, ugyanis helyét hamarosan az F90 kódjelű új generációs modell veszi át. Az év végén bemutatkozó újdonságot már javában tesztelik, ezúttal Oslóban kapták lencsevégre és egy rövidke videót is készítettek róla. Érdekesség, hogy nem csak egy, hanem azonnal három M5-ös is felsorakozott egymás után. A mérnökök látszólag lazára vették a figurát, melegítőfelsőben végzik az utolsó simításokat. Egyikőjük jó fej is volt: látva hogy kamerázzák, egy pici gázfröccsöt is nyomott üresben, ezzel némi ízelítőt kaphattunk a 4,4 literes V8-as hangjából.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 20:29
    Permalink

    bizonyos szempontból elég lassú ez a bmw evolúció, egy 6gc,4gc azt mondom nem rossz…de ezek? mondjuk a kínaiasított bangle bmw-től még ez is jobb.

Vélemény, hozzászólás?