Virágágyásban tesztelték a Tesla Cybertruckot

A Teslánál nem csak az autótervezést, de a tesztelést is sajátosan értelmezik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Tesla Cybertruck fejlesztése úgy tűnik végre tényleg az utolsó fázisához érkezett, hiszen egyre több helyen tűnik fel az extrém külsejű pickup. Az offroad teszt kardinális kérdés egy ilyen jármű esetében, remélhetőleg nem ez az egyetlen kísérlet.

Lehet, hogy tényleg lesz belőle valami?

Már felidézni is nehéz lenne mikor jelentették be a Cybertruckot, ellenben Elon Musk és a sofőr oldali ablaküveg találkozását nehéz lenne elfelejteni. Azóta eltelt közel 4 év és a Cybertruckról csak akkor hallottunk, amikor elhalasztották a debütálását, a közelmúltban viszont egyre inkább úgy tűnik hamarosan megjelenhet az utakon a különleges autó.
Hirdetés
A Tesla Palo Altoban lévő mérnöki központjában tűnt fel a Cybertruck legutóbb egy eseményen, ahol a vendégek szúrták ki a központ egy nem is annyira eldugott szegletében a pickupot. Néhányan felvételeket is készítettek, az egyik videón pedig jól kivehető, hogy a megemelt hasmagasággal kigördülő Tesla kellő óvatossággal ugyan, de gond nélkül veszi a néhány centiméteres padka jelentette akadályt.

Elon Muskék aligha ezt szánták a Tesla Cybertruck offroad tesztjének, inkább csak erődemonstráció volt a látogatók előtt, hiszen a kaliforniai létesítményben éppen ekkor zajlott egy mérnökök számára megrendezett esemény. Az viszont biztató jel, hogy a Tesla már nagyobb közönség előtt is meg meri mutatni a prototípust, így a sorozatgyártás sem lehet túl messze, a végleges modell "kicsinyített" változatából pedig a hírek szerint akár Európa is kaphat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?