Vinnéd ezt a BMW-nek tűnő Fiatot 11 millió forintért?

A Fiat... bocsánat, Abarth Fastback a megszólalásig hasonlít a BMW X4-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW X4 M-ért a bajorok 30 millió forint körüli összeget kérnek. A Fiat sportmárkája, az Abarth viszont bő 11 millió forintért valami nagyon hasonlót kínál Brazíliában.

Az Abarth Fastback küllemében - főleg hátulról nézve - nagyon hasonlít a németek X4-es modelljére, persze azért nem lehet összetéveszteni a két modellt. Szemből és oldalról nézve még könnyebb különbséget tenni a két típus között, viszont a sziluettjük még így is nagyon hasonló.
Hirdetés
Az utastér az Abarth emblémához hűen hozza a sportos megjelenést, amelyen sokat dob a piros cérna a varrásoknál, valamint a műszerfalon található karbonnyomat is ezt erősíti. A kijelzőket nem vitték túlzásba, a műszerfal tetejére ültetett multimédiás képernyő 10,1 colos méretével az átlagos kategóriába esik. A motortérbe mindössze egy 1,3 literes erőforrást pakoltak, amely 183 lóerős teljesítményre és 270 newtonméteres forgatónyomatékra képes. A Fastback kizárólag fronthajtású lehet, kerekeihez hatfokozatú automata váltó juttatja az erőt, álló helyzetből pedig 7,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.
Hirdetés
Az Abarth sportos SUV-ja kizárólag Brazíliában rendelhető, átszámítva nagyjából 11 és fél millió forintos indulóárral.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?