Így vásárol autót az arab sejk, akinek raklapon hozzák a pénzét

Amikor a pénz nem számít: szerinted valódi a videó, vagy csak egy megrendezett jelenetet láthatunk?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van az úgy, hogy nincs elég drága autó a kereskedésben, de ez nem hozta zavarba a sietős vásárlót, sorra vásárolta meg a drágábbnál drágább autócsodákat.

Az autóvásárlás egy egészen furcsa módját tárja elénk az egyik TikTokra feltöltött videó. A dubai kereskedésbe egy arab fiatalember tér be, de nem egyedül. Két alkalmazottja raklapon hozza utána a meglehetősen nagy mennyiségű készpénzt, amiből a legdrágább autót kívánja megvásárolni, láthatóan az árcédulán kívül semmi sem számít. Nem csak a kereskedés tulajdonosának, hanem beosztottjainak is jól alakult a napjuk, kávépénz gyanánt ők is kaptak bőven jattot.
Hirdetés
A kereskedésben álló legdrágább autó egy Ferrari SF90 Stradale, de ez csupán 2,2 millió dollárba kerül, ami túl kevésnek bizonyult az arab férfi számára. Szerencsére feltalálja magát, az olasz sportkocsi mellé válogatás nélkül csap hozzá még néhány autót. Egy fekete Audi R8 Spyder is bekerül a kosárba, ahogy egy Mercedes-AMG GLE Coupét sem hagy tovább porosodni a kereskedésben. Valószínűleg nagy a család, ezért három autó nem elég, így egy Rolls-Royce Dawn is bekerül a flottába. A nagybevásárlás érthető módon kifacsarja az embert, szerencsére akad Red Bull a kereskedésben, amit hiába adnának ingyen, mégis két pénzköteg jár az italért cserébe. Persze arra minden esély megvan, hogy a videó megrendezett, de azt azért érdemes hozzátenni, hogy az Egyesült Arab Emírségben bőven akad olyan vásárló, aki elkölthetetlen mennyiségű pénzzel rendelkezik és hasonló módszerekkel vásárol autót.
@ace876media.ent1 😂 😂 hey you work here … go buy coffee #luxurycars #dubai #localdubai #viral #trending #azadamazon ♬ original sound - Ace876media
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.07.16. at 11:05
    Permalink

    ha én ilyeneket látok mindig az jut eszembe mennyire sok pénze lehet ahhoz képest amennyre kevés az agysejtje. Sajnos egyre több az olyan ember akinek a másodikból igen kevés van.
    Sajnos az agyoniskolázottak közt is (diplomagyűjtögetők).
    Én már fel sem háborodok ezeken hanem továbbálok válasz vagy akár 1 szó nélkül mert arra is méltatlan.
    Persze szerencsére nem én vagyok az eladó 🙂

Vélemény, hozzászólás?