Toyotát kapsz a szobádhoz, ha a Fuji Speedway-nél szállsz meg

Csoki helyett egy GR Supra kulcsa várja a japán szálloda vendégeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sportkocsi nem minden szobához jár, csak a drágább lakosztályokban megszállók kapnak ajándékba egy felejthetetlen órányi autókázást.

Különleges akcióval csábítja szobafoglalásra az autóbolondokat a Toyota és a Hyatt-lánchoz tartozó luxusszálloda együttműködése. A komplexum a Fuji Speedway versenypálya mellett fekszik, melyet 2000-ben vásárolt meg a Toyota. A Fuji hegy lábánál elterülő 4,56 kilométer hosszú aszfaltcsík az elmúlt hatvan évben számos versenyt megélt, két ízben a Forma-1-es Japán Nagydíjnak is otthont adott. A Fuji Speedway Hotel autós tematikára épül, a versenyautó-múzeum, a szimulátorszoba és a boxutcára néző terasz is a vendégek ez irányú szórakoztatását szolgálja. Az idei első félévben valódi vezetési élménnyel is gazdagodhatnak azok, akik megfelelő nagyságú szobára fizetnek be. A legújabb szolgáltatás keretében egy GR Supra kulcsait is átadják a szállóvendégeknek, de csak egy órára. A Toyota két sportkocsit bocsát a szálloda rendelkezésére, az automataváltós, egyedi dekorral és némi tuninggal felvértezett Supra mellett egy kéziváltós modell is választható. A versenypályás csapatás ebben a formában nem engedélyezett, de a környék kanyargós útjain bátran meghajthatók a Suprák, majd ezután a bárban egy GR Supra koktélt is elfogyasztható.
Hirdetés
Aki mindenképp a Fuji Speedway-en szeretne csapatni, annak erre is van lehetősége, méghozzá elég olcsón. Saját autóval átszámítva 6 ezer forintért lehet felhajtani a híres versenypályára, de 11 ezer forintért egy GR Toyota (Yaris, Corolla vagy Supra) is bérelhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?