Hungaroring, Golf-találkozó: idén 40 éves szülinap is lesz

Harmadszor is Golf-találkozó a Hungaroringen: szeptember 27-én

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Golf 40. születésnapját is ünnepelni fogja a szeptember 27-én a Hungaroringen harmadjára megrendezésre kerülő Golf-találkozó.


Két évvel ezelőtt a Golf VII érkezését, tavaly a Variant kombit és a GTI-t ünnepelte a golfosok ünnepének számító Golf-találkozó a Hungaroringen, idén pedig az ősmodell, a Golf I érkezésének 40 éves évfordulója lesz a legfőbb esemény. A nem csupán a golfosok, hanem az autórajongók körében általánosan is mind népszerűbb eseményre, a hagyományosan a Hungaroringen tartott Golfok ünnepére - szeptember 27-én - 10 000 látogatót várnak a szervezők. A belépőjegy ára jelképes 300 forint a harmadik Golf-találkozóra, s idén is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos egy III-as Golfot vihet haza. Tekintettel a jeles évfordulóra, a nyereményszelvény ára ezúttal 40 forint lesz.
A Golf 40 évének ünneplése mellett a korábbi évekhez hasonlóan e rendezvény is több új modell hazai bemutatójául szolgál. Ezúttal két változat lesz első ízben itt megtekinthető: a Golf Sportsvan és a Golf GTE is itt lesz először látható a nagyközönség számára. Az új autók mellett természetesen idén is a korábbi generációké lesz a főszerep, s a rendezvény központi helyszínét ismét a Paddock rész adja, ahol az ország legszebb Golf modelljei sorakoznak majd. Az ide pályázóknak mindössze regisztrálniuk kell autóikat a www.golftalalkozo.hu honlapon, s a jelentkezők közül a Volkswagen zsűrije választja ki a legszebb 300-at. A kiállítónak regisztráltak – függetlenül a zsűri döntésétől – a versenypályára is felhajthatnak majd.
Hirdetés

Idén is számos program várja az érdeklődőket, akik például próbára tehetik tudásukat a vezetéstechnikai pályán, részt vehetnek az izgalmas gokart futamokon vagy a helyszínen regisztrálva, ingyenesen átvizsgáltathatják Golfjukat a Volkswagen szakembereivel. A férfiak mellett a hölgyek és a gyermekek sem maradnak programok nélkül: sminkelési tanácsokkal, illat tippekkel, termékpróbákkal, bio kozmetikumokkal és kézápolással várják a hölgyeket, a kisgyermekek a mesesarokban, bábszínházi előadásokon, a játszótéren, a közlekedési parkban vagy arcfestéssel tölthetik az idejüket, az idősebbek pedig távirányítású modellautókat és helikoptereket próbálhatnak ki.
A Golf-találkozóról bővebb információ a www.golftalalkozo.hu oldalon található, ahol lehetőség van az előzetes regisztrációra. Az érdeklődők természetesen nem csak Golffal érkezhetnek a Ringre, márkától és típustól függetlenül a szervezők mindenkit örömmel várnak a helyszínen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?