Különkiadás érkezik a Fiat népszerű kisautójából!

1957 különleges példánnyal tiszteleg a Fiat az eredeti 500-as gyártáskezdésének éve előtt

A limitált példányszámban Európába és Japánba érkező Fiat 500 Collezione 1957 különleges extrákkal és egyedi megjelenéssel emlékezik meg az olasz ikon gyökereiről.

1957-ben mutatkozott be a Fiat 500, Európa legikonikusabb városi kisautója. Ezt ünnepli most a Fiat a limitált szériás Collezione 1957 névre keresztelt, gyűjtőknek szánt különkiadással. A modell a Fiat 500 kabrió változatára épül, Gelato fehér és Rugiada zöld fényezéssel, bézs vászontetővel, valamint az új Silver Beauty csomaggal és 16 colos alufelni szettel. A beltérben bézs bőr és szövet egészíti ki a részben fával borított műszerfalat, valamint "egy az 1957-ből" logót és sorszámozott plakettet is kapnak a különkiadás vásárlói.
Hirdetés
Alapáron jár továbbá a krómcsomag, a LED nappali menetfény, a ködlámpa, illetve a 7 colos infotainment rendszer is. A motortérben a 70 lóerős hibridet kapja kézi sebességváltóval Európa, míg a japánok az 1,2 literes motort kapják robotizált váltóval. Az egyedi színben, különleges felszereltséggel készülő 500-asból mindösszesen 1957 darabot gyárt a Fiat, a Collezione 1957 már rendelhető Európában és Japánban is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?