Szerinted befér egy Suzuki Carry egy Mercedes Sprinterbe?

A két amerikai srác bringaszállításra használja a Sprintert, de vajon autószállítónak is alkalmas?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A címben feltett kérdés működőképes állapotban értendő, a kis Suzuki Carry feldarabolása nem opció.

A hazai horrorkaravános galériákat lapozgatva akadnak olyan gyöngyszemek, ahol kisteherautók ponyvája rejtett autót. Sőt, nem egy esetben maga a teherautó is platón utazott. A matrjoska baba ihletésű szállítmányozást két fiatal is kipróbálta, mentségükre legyen mondva, hogy csak a hecc kedvéért, álló helyzetben kísérleteztek, némi anyagi kár ellenében. A videó a jókora Sprinter bemutatásával kezdődik, a srácok valóban kiaknázzák a Mercedesben rejlő lehetőségeket. Jelen esetben nem áruszállításról van szó, hanem az aktív kikapcsolódást segíti a jármű, kerékpárok és sílécek hurcolására használják a Mercedest, illetve lakóautó funkciót is betölt.
Hirdetés
Az óriási méret a lehetőségek tárháza, így gyorsan kipakolják a rakteret, majd előkerül két rámpa és egy Suzuki Carry (az ottani nevén Every). Első nekifutásra nem sikerült a beparkolás, de némi igazítás után épphogy befért a Carry a Sprinterbe, a kis Suzuki tömege sem jelent gondot a Mercedesnek. Némi kár azért keletkezik, a Suzuki túl magasnak bizonyult, így a tetőn lett némi horpadás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?