Európa-bajnokságon indul Herczig Norbert a MOL színeiben

A MOL friss fejlesztésű versenybenzinjét használhatja Herczig Norbert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Magyar csapat áll rajthoz az ERC idei futamain. Herczig Norbert új navigátorral és új benzinnel indul, a MOL jóvoltából új fejlesztésű versenybenzin hajtja majd a Fabiát.


Ismét magyar csapat indul a Rali Európa Bajnokságon, az ERC rajtján az Azori-szigeteken Herczig Norbert és új navigátora, Ferencz Ramón is ott lesznek az osztrák BRR csapat jóvoltából egy felkészített Skoda Fabiával. A négyszeres magyar ralibajnok nagy álma teljesül azáltal, hogy a nemzetközi versenyen is rajthoz állhat, de új navigátora, aki Kazár Miklós mellett szintéh hazai bajnoki címmel büszkélkedhet, hasonlóan egy nagy álom beteljesülésének érzi az ERC lehetőséget, de állítása szerint inkább majd a több mint két és fél hónapnyi verseny után, az eredményeket látva szeretné ezt kijelenteni.
Hirdetés

Herczig Norbert és Ferencz Ramón mögött nem csak a BRR fog állni, a versenyautó festése ugyanis hazai nemzeti színekbe öltözik, a Skoda MOL-os dekorral vág neki az ERC-nek. Utoljára Ranga László autóján láthattuk a hazai olajipari cég logóját, de ez nem csak a festésről szól, Herczig Norbert autójába a MOL legfrissebb fejlesztésű, kimondottan a turbós versenymotorokhoz optimalizált 102-es oktánszámú versenybenzinjét töltik majd a szezon alatt. Herczig Norbert és új navigátora még nem versenyeztek együtt, az első tesztekig is van még bő egy hónap, de Ferencz Ramón állítása szerint nem lesz nagy nehézség Herczignek diktálni az itinert.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?