Ismét egy 170 km/h-val száguldó Mercedest fogtak a Árpád hídon

A rekorder Mercedes mellett egy BMW-t is megfogtak a rendőrök 150 felett az Árpád-hídon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rendőrség nem viccelt, amikor azt mondta, ezentúl még komolyabban ellenőrzik majd az autósokat Budapesten, különösen az éjszakai órákban.

A július elsején történt hírhedt gázolás óta a rendőrség különösen nagy figyelmet fordít az Árpád hídra, és a baleset óta számtalanszor végeztek sebességmérést az érintett helyszínen. Így tettek a XIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a múlt hétvégén esete 18, és hajnali két óra között. A két nap alatt összesen 94 esetben mértek sebességtúllépést, a számok alapján pedig úgy tűnik, hogy Pestről Budára siettek többen, ugyanis 60 jármű ebben az irányban lépte át jelentősen a hídon előírt 70 km/órát.
Hirdetés
A kétes rekordot a hétvégén egy Mercedes állította fel, amelynek vezetőjét 171 km/órával lőtte le a traffipax, de egy BMW vezetője is sajátosan értelmezte a sebességkorlátozást, akit 158 km/h-val fogtak meg a rendőrök. Jó hír viszont, hogy a két nap alatt a hatóságok nem találkoztak lakossági Fittipaldikkal, hiszen egyetlen illegális versenyről sem kaptak bejelentést az érintett szakaszokon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?