Mutatjuk mennyivel száguldott át egy Urus Jánoshalmán!

Bács-Kiskun vármegyében fotózták a rendőrök a fékevesztett Lamborghinit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Köztudott, hogy a Lamborghini Urus az egyik legerősebb SUV, ami jelenleg kapható a piacon, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne vonatkoznának rá a sebességkorlátozások.

Különösen rosszul járt annak a Lamborghini Urusnak a sofőrje, akit a múlt héten a Bács-Kiskun vármegyében található Jánoshalmán fotózott le a sebességmérő, ahol a maximálisan megengedett 50 km/órás sebesség helyett 117 km/h-val haladt. Szeptember elsejétől életbe lépett az új büntetési rendszer, amelynek értelmében már 390 ezer forint a maximálisan kiszabható közigazgatási bírság gyorshajtásért, az Urus sofőrje pedig finoman szólva is kimaxolta a száguldozást.
Hirdetés
A "hét leggyorsabbja" címért folytatott versengésben viszont meglepő kihívója akadt a vármegye útjain a luxusterepjárónak, ugyanis egy Peugeot 206-ost a Lamborghinihez hasonlóan 117 km/órás sebességnél fotózott le a mérőeszköz Kecskeméten. Vélhetően ezt a sofőrt is egy 390 ezer forintos bírsággal jutalmazza a hatóság.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?