Golf R-Line csomaggal

Gyári optikai tuning a Volkswagen Golfhoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elődjéhez hasonlóan a hetes Golf is elérhető immár a gyári R-Line optikaituning-csomaggal. Akinek nincs elég pénze valódi Golf R sportmodellre, az megrendelheti új Golfjához a Volkswagen R Gmbh tuningvállalat kiegészítő készletét.


Az R-Line csomag három kivitelben érhető el, választható külső, belső és sport készlet. Mindegyik kivitelben közös a Salvador névre keresztelt 17, illetve 18 hüvelykes méretben készülő könnyűfém felni. A külsőt színre fújt hátsó szárny, ködlámpa, R-Line logóval díszített hűtő- és levegőbeömlő-rács, spéci első és hátsó lökhárító, oldalsó küszöbtoldatok, és a sportosságot hangsúlyozó, feketére lakkozott diffúzor dobja fel. Németországban ez a készlet a Highline felszereltségű Golfokhoz 995 euróért (298 500 forintért), a Comfortline kivitelekhez 1180 euróért (354 000 forintért) rendelhető.
Az R-Line belső csomag versenyszellemmel öltözteti fel az utasteret, a műszerfalat és az ajtókat alumínium hatású beltéri elemekkel, az ajtóküszöböket acélbetéttel díszíti. A mennyezet fekete, a sportos hangulatot fémpedálok és sportülések fokozzák. Mindehhez még hangulatvilágítás, bőrös, szürke cérnával varrott multifunkciós kormány, bőrbe húzott váltógomb, díszcérnás váltószoknya és könyöktámasz jár. További hangulatfokozó, hogy az indítókulcs elfordításakor a központi kijelzőn is megjelenik az R-line logó. Ez a csomag a Highline felszereltséghez 640 euróért (192 000 forint), a Comfortline-hoz 945 euróért (283 500 forint) vásárolható meg.
Hirdetés

Az R-Line Golf bőrkárpittal is rendelhető, ennek felára 1755, illetve 2115 euró (526 500, illetve 634 500 forint). Harmadik opció a sport R-Line készlet, amely sportfutóművet, progresszív kormányzást és sötétített hátsó ablakokat tartalmaz. Ára 430 euró (129 000 forint) mind Highline, mind pedig Comfortline felszereltség esetén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?