A levegőbe reptette a Dacia kerekeit a jávorszarvasteszt

Jávorszarvasteszten a Dacia Duster, videón mutatjuk mire volt képes a SUV!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem fogja egyhamar kiérdemelni a Dacia Duster a világ legstabilabb autója díjat, legalábbis az alábbi jávorszarvastesztet látva. Bizonyos próbálkozásoknál még az autó hátsó kerekei is elemelkedtek az útról.

Biztosan nem a gumik miatt teljesített a 2023-as Duster a jávorszarvasteszten úgy, ahogy. A SUV az EcoContact 6-os gumikkal futott neki a tesztnek, a felszereltségi szintnek megfelelően 17 colos felnikkel. A km77.com munkatársai azonban, még mielőtt ráeresztették volna a jávorszarvastesztre a Dustert, szlalomoztak is egyet a SUV-val. Meglepően jól közölte a bójákat a Dacia, különösebb probléma nélkül vette az akadályokat. A szarvasteszt viszont már nem ment ilyen egyszerűen: az alábbi videón látványos, hogy intenzív kormánymozdulatokra mennyire alulkormányzottá válik a Duster. Néhány próbálkozásnál még az autó jobb hátsó kereke is elemelkedett a földtől, de összességében nem sok bójának tette szomorúvá a napját a Dacia SUV-ja.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?