Hivatalos: két új Skodát is bemutatnak augusztus elsején!

Már csak néhányat kell aludni, és érkezik a frissített Skoda Scala és Kamiq

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyári fotókon villantotta meg a Skoda a hamarosan bemutatkozó Scala és Kamiq új generációját. Az újdonságokat néhány nap múlva hivatalosan is leleplezi a márka.

Immár négy éve, hogy megkezdődött a Scala és Kamiq a gyártása, így időszerű a lassan fél évtizedes formák frissítése. A csehek az augusztusi premier előtt mindkét modellről közzétettek néhány skiccet, amelyek több mint beszédesek.
Hirdetés
A Scala esetében a megjelenést nem vitték el a tervezők egy teljesen új irányba, helyette a meglévőt finomítgatták. Az első fényszóró kicsit sportosabb megjelenést kapott, és a képek alapján a hűtőrács is átalakul. Az első lökhárító viszont teljesen új megjelenést kap, sokkal nagyobb szellőzőnyílásokat látni a skicceken a korábbi verzióhoz képest. Hátul ugyancsak új lámpatesteket rajzoltak a Scalára, illetve a nappali menetfény is lentebb került, közvetlenül a diffúzor fölé. A Kamiqnál továbbra is maradnak az elöl osztott fényszórók, és a Scalához hasonlóan a lökhárító szellőzőnyílásai szélesebbek lettek. Valamint mindkét oldalra került egy extra elem, vélhetően a sportosabb megjelenés miatt. A Skoda SUV-ja esetében a hátsó lámpáknál radikálisabb változtatásokat eszközöltek, egy teljesen új formavilág köszön vissza a korábbiakhoz képest, egyedül a már elöl is emlegetett osztott elrendezés lehet ismerős. Ahogyan a Scala esetében, itt is átalakul a diffúzor megjelenése, sokkal robusztusabb megjelenést kölcsönözve ezzel a Kamiqnak. A hivatalos premiert augusztus elsején tartja a Skoda egy online bemutató keretein belül.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?