Így fog kinézni a Volkswagen megfizethető kis villany-SUV-ja?

Megvillantotta a Volkswagen az ID.2all SUV-ot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre csak egy sötétben bujkáló sziluettet mutatott a VW, ami valószínűleg csak grafika, de már ebből is lehet következtetni az autó karakterére.

Az ID.2all koncepcióautót már korábban bemutatta a Volkswagen, most azonban megvillantották annak szabadidő-autó változatát is, illetve csak a sziluettjét. A képen a legérdekesebb részlet a C-oszlopon látható dísz, ami mintha légbeömlőket formázna. Adatokat persze nem árultak el róla, de azt már tudni lehet, hogy az MEB platformra épül majd, fronthajtású lesz és gyártani fogják Cupra, illetve Skoda emblémával és formatervvel is, a meg nem erősített infók szerint 4,2 méter hosszú autót. A legkényesebb kérdés viszont az ár, ugyanis a Volkswagen a közleményében leszögezte, hogy "az ID2all SUV egy újabb fontos lépés a megfizethető elektromos mobilitás tömegekhez való eljuttatása felé." Ám arról egyelőre csak találgatások folynak, hogy ez mit is jelent. A legtöbbször felbukkanó szám a 25 ezer euró, ami jelenlegi árfolyamon 9,5 millió forintot jelent.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?