177 km/órával mértek be egy Mercedest Nógrád vármegyében

Múlt héten is szép számmal akadtak extrém gyorshajtók, a bírság sem volt gyenge

Az elmúlt hét nap nem túl dicsőséges gyorshajtási "versenyét" az a Mercedes nyerte, amelyet Nógrád vármegyében kapcsoltak le a rendőrök, de az ország más pontjain is akadtak kirívó esetek.

Valahová nagyon siethetett az a piros Mercedes, amelyet még a nemzeti ünnep napján fotóztak le a rendőrök Nógrád vármegyében egy 90 km/órás szakaszon 177 km/órával. Az autós még szerencsésnek is mondhatja magát, hiszen ha 3 km/órával gyorsabban hajt, akkor már 260 ezer forintjába fájt volna a mutatvány, így viszont "csak" 169 ezer forintos csekket kapott 6 előéleti pont kíséretében.
Hirdetés
Bács-Kiskun vármegyében is ellenőriztek a rendőrök, az 52. számú főúton ugyanazon a ponton két extrém túllépést is rögzítettek. Egy Land Rover és egy BMW vezetője sem örülhetett a kamerának, hiszen 111, illetve 113 km/órás ámokfutásukat egyaránt 169 ezer forinttal díjazta a rendőrség. Baján ugyancsak egy 50 km/órás szakaszon futott bele a traffipaxba egy másik BMW, az előző esetekhez hasonlóan ennek a vezetője is több mint a megengedett duplájával közlekedett (109 km/órával), így ő is megkapta a 169 ezer forintról szóló csekket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?