Friss Porsche Cayenne a láthatáron

Plasztikai sebészeten járt a Cayenne, a kötés még rajta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Túljutott már a harmadik generációs Porsche Cayenne az életének delelőjén, úgyhogy szokás szerint érkezik a ráncfelvarrás.

A Cayenne aktuális, harmadik generációját 2017-ben mutatták be, úgyhogy már tényleg itt az ideje egy ráncfeévarrásnak. Még akkor is, ha a platformtársak mellett egyáltalán nem tűnik öregnek. Gondolunk itt a Bentley Bentaygára és a Lamborghini Urusra, hiszen azok is a Volkswagen konszern MLB platformjára épülnek, akárcsak a Cayenne. A Cayenne Coupé álcázott prototípusait Colorado államban kapták lencsevégre tesztelés közben. Megpróbálták elöl hamis légbeömlőkkel megtéveszteni a nézelődőket, illetve az első fényszórókból is kitakartak, de még így is látni, hogy a frissítés után azok karcsúbbak lesznek, míg a lökhárító és a hűtőrács teljesen új. Jóval agresszívabbnak tűnnek ezek a részletek, mint korábban, annak ellenére, hogy ez a prototípus nem a Turbo vagy GTS változat.
Hirdetés
Belül új középkonzol látható, amelynek bal oldalán a sebességváltó kapcsolója is felbukkan, a motorháztető alatt pedig a frissített Panamerából már ismerős hajtásláncok dolgoznak majd valószínűleg. A megújult Cayenne és annak Coupé változata várhatóan még idén debütál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?