Egy újabb Gran Coupé a BMW sztárja Genfben

Rendkívül izgalmas és látványos jövőt vetít előre az M8 Gran Coupé

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW új modelljei mellett tanulmányautókkal is elhalmozza idén a közönséget. A legújabb az érkező legnagyobb Gran Coupét vetíti előre, az állainkat meg a földhöz szegezi.


A 2018-as évre már van elég bemutatni valója a BMW-nek, így az új 8-as sorozat vélhetően legkorábban csak jövőre érkezhet, de az biztos, hogy jön, két verzióval már tuti. A BMW hagyományos autóinak számító szintjén az új 8-as lesz a nagyágyú, az SUV-knál meg az X7, de amiről most itt szó van, az a 8-as legújabb tanulmányautója. Az idei Genfi Autószalon az SUV-k mellett a négy, vagy ötajtós kupékról szól, ám azok közül egyelőre nagyobb százalékban találunk tanulmányautókat és az M8 Gran Coupé is egyelőre csak az, de talán nem tévedünk, ha azt állítjuk, ezt így mindenki elfogadná, akkor is, ha nincs utastere.
Hirdetés

Az M8 eddig látott formai jegyeit hozták rajta, de megfejelték két hátsó ajtóval, amik az arányain továbbra sem rontottak, ellenben kapott egy akkora beépített légterelőt hátra, amitől már önmagában tekintélyt parancsoló. Az orrára meg joggal mondható az, hogy szigorú, a színösszeállítás pedig mesteri, kicsit a '90-as éveket idézi a színváltós fényezés és a bronz kiegészítők összhatása. A sárgított fényszórók sem maradnak ki a buliból, ám azok inkább az Endurance versenyautókat idézik. Az M8 Gran Coupé egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg, ám a tanulmányautó célja nem csak a modell, hanem a dizájn irányzat előrevetítése is. Ahogy arra számítottunk, merőben nem fognak eltérni a megszokottól, és a hátsó lámpák megoldása is debütált már az új X4-en. A BMW idei éve sem lesz unalmas, ám a 8-as sorozat megőrjíti majd az autórajongókat, amint elkészül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.03.07. at 21:32
    Permalink

    brutális, kár, hogy 5 méter, fsznak akkora kocsi. de az egyik legszebb gép lesz ez a piacon 🙂 hanem a legszebb,legbrutálabb, mást nem tudok mercik nem adják, audi a8,a7 azért ehhez képest unalmas….többi meg szóra sem érdemes.
    2-es gc lehet még érdekes

Vélemény, hozzászólás?