R-Line csomaggal is rendelhető a VW Tiguan és a T-Roc

Sportos csomagot kap a VW két szabadidőautója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német gyártó kínálatában nem újdonság az R-Line csomag. Mostantól a meglévő modellek mellett a T-Roc-hoz és a Tiguanhoz is elérhetők a sportos kiegészítők.


A VW két új szabadidőautója tavaly érkezett a piacra. Azok, akiknek a T-Roc és a Tiguan Allspace alapjaiban véve nem elég sportos, most örülhetnek, hiszen mindketten megkapták a gyári R-Line sportcsomagot. Lássuk, miben lesz másabb a két autó, ha ez a kiegészítőt is megrendeljük. A kicsi T-Roc külsejét illetően 19 colos felniket, sportosabb futóművet, R-Line logót, feketére fényezett kerékjárati íveket és a karosszéria színében tündöklő légterelőt kapunk. A beltérben R-Line emblémával díszített króm küszöböt, alumínium pedálszettet, R-Line padlószőnyeget és alul sportosan csapott sport bőrkormányt kapunk, amely közepén szintén ott díszeleg a sportcsomag logója.
Hirdetés

Ezen felül sötétszürke díszítőelemeket is tartalmaz a csomag. A Tiguan Allspace esetében is hasonló extrákat ad az R-Line ellátmány, a különbség annyi, hogy itt már 20 colos felniket kapunk, az utastérben pedig több alumínium berakás található a műszerfalon és az ajtókban, mint a hétköznapi modelleknél. Az R-Line logók itt már a fejtámlában is megjelennek, a pedálsort alumínium helyett pedig itt már rozsdamentes acélból készítették.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?